Mandarinefterrätt

Jag tycker att det denna regninga måndag verkligen är dags för ett gott efterrättstips!

 

Detta är ett recept från dagarna när jag inte hade ugn. Det går jättefort att göra, kanonbra att förbereda innan gästerna kommer och så smakar det JÄTTEGOTT!

 

Biscotti-efterrätt


4 personer

Förberedelser: 10 minuter


Ingredienser
En påse italienska mandelskorpor, biscotti
Två små burkar inlagda mandariner
1 liten förpackning vaniljvisp, vispad
Kanel

Lägg mandelskorporna i dubbla plastpåsar (tar du bara en plastpåse har du skorpdamm över hela köket...) och däng dem hårt mot väggen ett par gånger så skorporna blir i mindre bitar. Ta fyra höga glas eller koppar och varva mandariner, skorpor, kanel och vaniljvisp. Avsluta med vaniljvisp och ta en halv mandelskorpa och dekorera med.


Kommentarer
Postat av: HW

Det måste jag prova.Verkar enkelt och gott!

2009-05-26 @ 14:42:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0